SOKOJ

Удружење рок музичара Србије  (УРМУС) објавило је имена финалиста БАРФ10. Финале је заказано за недељу, 5. децембара, од 18.30 сати у сали Американа Дома омладине Београда.

На 10. јубиларни Београдски ауторски рок фестивал послато је преко 50 пријава, док број прихваћених и потврђених учесника износи 41. Жири фестивала имао је тежак задатак при одабиру финалиста, па је предвиђени број од 6 финалиста проширен на 8.

Финалисти БАРФ10:

ЗИМБАБВЕАНСКИ ЗАВОД ЗА ЗАШТИТУ ЗВЕРОВА (Београд)

ФРАКТАЛ  (Крагујевац)

КОНТРА КОМИТЕТ (Шабац)

ASCEND  (Београд/Аранђеловац)

IV ДАН  (Београд)

ИВАН КИЋАНОВИЋ (Београд)

BOL & DEE (Београд)

TWO COINS FROM MERCURY (Србобран)

Прву награду за најбољи ауторски бенд додељује Сокој и она износи 60.000,00 динара; наступ на Бунт рок фестивалу 2022. године; дигитално сингл издање за ПГП-РТС. Наступи свих финалиста ће бити објављени и на званичном YоуТубе каналу фестивала.

Поред бендова финалиста, у ревијалном делу ће наступити победници последњег издања фестивала – Рампа из Панчева, ваљевски бенд Underforce (ex Ватрени прстен) који су били право откровење последњег финала, и специјални гости – група Д Р А М.

Улаз на фестивал ће се ове године наплаћивати симболичних 200 РСД, а карте ће се продавати на улазу пред почетак фестивала. Купљена улазница ће уједно служити и за гласање публике.

sokojAsset 2

ОДАБРАНИ ФИНАЛИСТИ ЗА БАРФ10

ОДАБРАНИ ФИНАЛИСТИ ЗА БАРФ10