Home / Novosti

Poslednje novosti

Obaveštenje korisnicima usluga Sokoja - Organizacije muzičkih autora Srbije

27.08.2020

Značajni popusti i pogodonosti za korisnike.

Sokoj je na početku pandemije COVID-19, obavestio korisnike i Privrednu komoru Srbije da je voljan da izađe u susret korisnicima repertoara. Više informacija u nastavku

detaljnije »

DRUGA ISPLATA POMOĆI UGROŽENIM AUTORIMA

20.08.2020

Upravni odbor Sokoja je na sednici dana 19. avgusta 2020. godine doneo Odluku, kao i Izmene i dopune Pravilnika o socijalnim davanjima, te je na taj način omogućio drugu po redu isplatu pomoći egzistencijalno ugroženim autorima.
 
detaljnije »

VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA NAŠE AUTORE I KORISNIKE

17.07.2020
Ovim putem vas obaveštavamo da će Sokoj, počev od ponedeljka 20.07.2020. godine, redukovati rad sa strankama, a iz razloga trenutne nepovoljne situacije u vezi sa širenjem zaraze.

Molimo vas da dolaze samo stranke kojima je zaista hitno i neophodno da lično dođu.

Prijem stranaka će se vršiti u periodu od 09h do 14h, od ponedeljka do petka.

Kad se steknu uslovi za izmenu ovog režima rada, bićete obavešteni.

Hvala na razumevanju, srdačan pozdrav,

Vaš Sokoj


detaljnije »

Saopstenje za članove - Odlaganje održavanja Plenuma

25.06.2020
Poštovani članovi Sokoja,

Imajući u vidu da se poslednjih dana delimično pogoršala situacija u vezi sa širenjem zarazne bolesti COVID-19, Upravni odbor je, na sednici održanoj dana 24.06.2020. godine, zauzeo stav da se za sada odloži održavanje plenuma na kome bi se razmatrao predlog novog Statuta, jer je na prvom mestu bezbednost i zdravlje članova Sokoja.

detaljnije »

ODRŽANA SKUPŠTINA CISACA

05.06.2020
Na Skupštini koja je održana elektronskim putem, zbog epidemije korona virusa i u čijem je radu i odlučivanju učestvovao i Sokoj, pored izmene Statuta ove organizacije i promene predsednika, kao i izbora novih potpredsednika, doneto je i više drugih važnih odluka vezanih za rad ove organizacije, ali i Organizacija članica, među kojima je i Sokoj.

detaljnije »