Home / Novosti

Poslednje novosti

VAŽNO SAOPŠTENJE - POMOĆ UGROŽENIM AUTORIMA

07.04.2020
Poštovani autori, članovi Sokoja,

Imajući u vidu vanrednu situaciju u kojoj se našla naša zemlja, ali i ceo svet u borbi sa pandemijom korona virusa,  imajući takođe u vidu moguće i povećane probleme vas autora, naših članova, posebno finansijske prirode, izazvane nemogućnošću da se radi i zaradi, ali i povećanom potrošnjom i izdacima za osnovne namirnice, lekove i posebno sredstva za borbu protiv korona virusa, Upravni odbor Sokoja je doneo Odluku i dopunio Pravilnik o socijalnim davanjima, te na taj način otvorio mogućnost za dodatnu pomoć autorima u ovoj situaciji.


detaljnije »

Dopis Vladi Republike Srbije

31.03.2020
Rad Sokoja za vreme vanrednog stanja

Poštovani članovi, imamo potrebu da vas informišemo o radu Sokoja za vreme vanrednog stanja, koji se obavlja bez ikakvih zastoja, iako u izuzetno promenjenim i otežanim okolnostima.

Zbog bezbednosnih razloga, pogoršanih proglašenjem pandemije, kao i u skladu sa Uredbom Vlade Republike Srbije  o organizovanju rada poslodavaca za vreme vanrednog stanja, direktor Sokoja je organizovao rad zaposlenih Sokoja od kuće, što omogućavaju savremena tehnološka rešenja.

detaljnije »

Obaveštenje korisnicima i javnosti

25.03.2020
Poštovani,

Sokoj, Organizacija muzičkih autora Srbije, ovom prilikom obaveštava svoje korisnike i javnost, da je, u ovom teškom trenutku za našu državu, građane i privredu, donela odgovarajuće odluke.

Najpre, odobrili smo umanjenje računa od 50% za mesec mart 2020. godine, i to na već odobrene popuste,  za sledeće vrste korisnika, koji su svoje korišćenje repertoara Sokoja prijavili u skladu sa zakonom:

detaljnije »

Poštovani korisnici Sokojevog repertoara,

24.03.2020
Obaveštavamo Vas da će od sutra, 25. marta 2020. godine, pa na dalje,  tokom trajanja vanrednog stanja i epidemije virusa i preostali zaposleni koji su do sada dežurali u Sokoju nastaviti sa radom, ali od kuće.

To znači da je komunikacija sa nama iz Stručne službe moguća za sve pitanja, sugestije i komentare, pa vam u tom smislu stojimo na raspolaganju, putem email-a kao i sledećih brojeva telefona u Servisu korisnika (Sektor za dozvole i naplatu):

detaljnije »

Dragi i poštovani članovi Sokoja, autori i nosioci prava

24.03.2020
Obaveštavamo Vas da će od sutra, 25. marta 2020. godine, pa na dalje,  tokom trajanja vanrednog stanja i epidemije virusa i preostali zaposleni koji su do sada dežurali u Sokoju nastaviti sa radom, ali od kuće.

To znači da je komunikacija sa nama iz Stručne službe i dalje moguća za sve pitanja, sugestije i komentare, pa vam u tom smislu stojimo na raspolaganju, putem email-a kao i sledećih brojeva telefona u Servisu autora:

detaljnije »